Nyheder

Sara Olsvig er ligeglad med de demokratiske processer

Sara Olsvig er ligeglad med de demokratiske processer

Author: Demokraatit/1. december 2017/Categories: Nyheder

Rate this article:
No rating

Hvorfor skal demokratiet og Inatsisartut bøde for Naalakkersuisuts uenigheder? Det er et særdeles relevant spørgsmål efter, at det er kommet frem, at de demokratiske processer må vige for interne uenigheder i Naalakkersuisut

Demokraterne er chokerede over, at landets socialistiske koalition vælger at løse interne uenigheder i Naalakkersuisut ved at tilsidesætte de demokratiske processer. Det er useriøst og egoistisk. Ja, faktisk er det direkte vanvittigt.

Demokraterne har flere gange i løbet af den netop overståede Efterårssamling pointeret, at Inatsisartut modtager materialer alt for sent i forhold til behandlingen. Det har blandt andet drejet sig om Fiskeriloven og finansieringen af lufthavnsprojekterne. Det er store og vigtige emner, og medlemmerne af Inatsisartut bør have ordentlig tid til behandlingen heraf.

Men altså ikke, hvis det det står til Sara Olsvig. Her må vi i Inatsisartut altså forstå, at det er vigtigere at tage hensyn til de interne uenigheder i Naalakkersuisut…

Det bliver dog helt galt, når man så samtidig skal høre på, at Sara Olsvig samtidig siger, at det er vigtigt, at politikerne er omhyggelige, når der skal træffes vigtige beslutninger. Hun siger også, at det især er vigtigt, at vi er grundige og tager os tid til at komme godt rundt om konsekvenserne, når vi har med store projekter at gøre.

Det giver jo absolut ingen mening, og er vel mest af alt et lidt kikset forsøg på at mene alting på en gang. Sara Olsvig springer med denne udmelding for alvor ud som en champagnesocialist. Hun gør ganske enkelt det stik modsatte af, hvad hun egentlig burde kæmpe for.

IA og Sara Olsvig burde kæmpe for de demokratiske værdier, der sikrer en ordentlig lovgivningsproces. I stedet vælger hun at bekæmpe interne uenigheder i Naalakkersuisut ved at give Inatsisartut umulige arbejdsforhold.

Og hvis nogen skulle være i tvivl; ja, jeg er både sur og forarget.

Mvh.
Randi Vestergaard Evaldsen
Demokraatit

Number of views (280)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.