Nyheder

Poul Hansen: Vi skal samarbejde for borgernes skyld

Poul Hansen: Vi skal samarbejde for borgernes skyld

Author: Demokraatit/28. marts 2017/Categories: Nyheder

Rate this article:
No rating

Jeg er meget glad for at have været en del af kommunalbestyrelsen i Kommuneqarfik Sermersoog i denne valgperiode. Vi har været enige og besluttet rigtig mange ting uden at tænke på hvilket parti vi repræsenterer. Det eneste krav til os selv har været, at vores beslutninger skulle gavne borgerne.

Jeg respekterer fuldt ud, at partier har deres egen politik med små og store visioner og målsætninger.

Når en valgkamp skydes i gang kan vi dog ikke undgå, at der bliver kæmpet for egne målsætninger og for at være bedst og blive størst. Alle kneb gælder. Det har jeg ikke imod. Det som gør mig mest ked af det og som gør ondt på mig er, når det drejer sig om at "børn, unge og ældre" tiltag bliver brugt med politisk baggrund.

Ovennævnte som jeg skrev drejer sig om mennesker. Vi arbejder alle for mennesker og ønsker det bedst muligt for dem – uanset politisk baggrund.

I Kommuneqarfik Sermersooq bør vi alle være enige om at samarbejde om beslutninger, der drejer sig om mennesker, raske, syge eller udviklingshæmmede – uanset politisk baggrund.

Derfor er det et stort ønske for mig, at man ikke bruger politisk baggrund, når man vil arbejde for borgerne når det handler om socialområdet, arbejdsløshed, boligbyggeri, sport, sundhed, børneinstitutioner, skoler, familier, ældre, miljø, affaldshåndtering og flere andre ting. Disse ting behøver ikke at være et politisk slagsmål.

Hver eneste gang når en valgkamp starter har vi hver af os vores mål og politik som vælgerne kan følge med i.

Der er flere ting i ovennævnte som vi alle er enige om. Lad os samarbejde i stedet for at bruge unødige kræfter. Lad os træffe enstemmige beslutninger uden at blande politisk baggrund.

Godt valg den 4. april 2017.

Kandidat til Kommuneqarfik Sermersooq med Demokraterne, udvalgsformand for MIA

Poul Hansen

Number of views (995)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.